Reflektor van a Villany Péter Kommandósok téli sapkáján

Reflektor van a Villany Péter Kommandósok téli sapkáján

Egyre sötétebbek a reggelek, és egyre korábban van szükség fényre délutánonként. Szerencsére a panelekben hideg azért nincs, de a hajnali és esti be- és kipakoláshoz egy kis fény mindig jól jön.

Van, amikor az autó fényei már nem elégségesek, és van amikor már fejlámpát sem tudsz használni (mert pont lemerül, vagy csak szimplán otthon hagytad). Ilyenkor marad a csendes mormogás, és a vaksi hunyorgás.

De ennek nálunk vége! Megtaláltam a hideg időben is tökéletes megoldást! A világító sapkát! Meleg is, terep is, LED-es is, mi kell még? Akkumulátoros, USB-vel tölthető. Lakáselosztó szerelésnél kipróbáltuk, a fénye jó. Csak kicsit meleg volt a 30 fokban…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.