Reflektor van a Villany Péter Kommandósok téli sapkáján

Reflektor van a Villany Péter Kommandósok téli sapkáján

Egyre sötétebbek a reggelek, és egyre korábban van szükség fényre délutánonként. Szerencsére a panelekben hideg azért nincs, de a hajnali és esti be- és kipakoláshoz egy kis fény mindig jól jön.

Van, amikor az autó fényei már nem elégségesek, és van amikor már fejlámpát sem tudsz használni (mert pont lemerül, vagy csak szimplán otthon hagytad). Ilyenkor marad a csendes mormogás, és a vaksi hunyorgás.

De ennek nálunk vége! Megtaláltam a hideg időben is tökéletes megoldást! A világító sapkát! Meleg is, terep is, LED-es is, mi kell még? Akkumulátoros, USB-vel tölthető. Lakáselosztó szerelésnél kipróbáltuk, a fénye jó. Csak kicsit meleg volt a 30 fokban…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …