Reflektor van a Villany Péter Kommandósok téli sapkáján

Reflektor van a Villany Péter Kommandósok téli sapkáján

Egyre sötétebbek a reggelek, és egyre korábban van szükség fényre délutánonként. Szerencsére a panelekben hideg azért nincs, de a hajnali és esti be- és kipakoláshoz egy kis fény mindig jól jön.

Van, amikor az autó fényei már nem elégségesek, és van amikor már fejlámpát sem tudsz használni (mert pont lemerül, vagy csak szimplán otthon hagytad). Ilyenkor marad a csendes mormogás, és a vaksi hunyorgás.

De ennek nálunk vége! Megtaláltam a hideg időben is tökéletes megoldást! A világító sapkát! Meleg is, terep is, LED-es is, mi kell még? Akkumulátoros, USB-vel tölthető. Lakáselosztó szerelésnél kipróbáltuk, a fénye jó. Csak kicsit meleg volt a 30 fokban…

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.