Pihenő hetünk van – Lakásokat nézek!

Pihenő hetünk van - Lakásokat nézek!

Egy kicsit kényszerűségből is alakult így, mert Ottó bá, az öreg motoros rocker bontósépítősmindenes még nem készült el a falakkal (megérdemelne egy külön írást a figura). Falak nélkül meg ugye nem nagyon tudok konnektort és kapcsolót prezentálni.

Megmondom őszintén – bár emiatt húzósabb lesz a következő időszak -, de nem bánom. Erősen érzem a sors gondoskodását ebben, mert három kemény hét van mögöttem, és így óhajtottak jelezni nekem, hogy STOP, most pihenés van.

Emiatt aztán az összes létező lakást megnézem, amit csak lehet, tömegével fogom gyártani az ajánlatokat, hogy a Karácsonyig terjedő időszak maradék helyeit is feltöltsem munkával. Nehogy már unatkozzunk!

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.