Pihenő hetünk van – Lakásokat nézek!

Pihenő hetünk van - Lakásokat nézek!

Egy kicsit kényszerűségből is alakult így, mert Ottó bá, az öreg motoros rocker bontósépítősmindenes még nem készült el a falakkal (megérdemelne egy külön írást a figura). Falak nélkül meg ugye nem nagyon tudok konnektort és kapcsolót prezentálni.

Megmondom őszintén – bár emiatt húzósabb lesz a következő időszak -, de nem bánom. Erősen érzem a sors gondoskodását ebben, mert három kemény hét van mögöttem, és így óhajtottak jelezni nekem, hogy STOP, most pihenés van.

Emiatt aztán az összes létező lakást megnézem, amit csak lehet, tömegével fogom gyártani az ajánlatokat, hogy a Karácsonyig terjedő időszak maradék helyeit is feltöltsem munkával. Nehogy már unatkozzunk!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.