Nagyon kemény hetünk volt!

Nagyon kemény hetünk volt!

Hiszem, hogy mindig mindennek oka van, ami körülöttünk történik. Ez nem nagy megállapítás. Ezek egy részéről talán tehetünk, egy részéről talán nem. De hogy az adott szituációkra hogyan reagálunk, az már igencsak rajtunk múlik.

Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű hónap ez az október, emiatt lélekben készültünk. De még ilyenkor is akadhatnak olyan dolgok, amikre nem lehet felkészülni, és még nehezebbé teszik az amúgy sem pehelysúlyú időszakot.

Kezdődött minden egy fal fel nem épülésével, ami miatt egy munkát kapásból csúsztatni kellett. Sajnos ezek a falak ilyenek: nem olyan könnyen épülgetnek, de ha nincsenek ott, akkor meg nem tudnak a kábelek oda bele menni. Ez sajnos tény.

Aztán ez még szuperül áthidalható lett volna (bár ki volt számolva már minden perc), de ekkor a lakás aurája úgy döntött, hogy nem és nem. Nem hagyja magát. Egyik gond a másik után, minden napra jutott valami: purhabos-nyikorgásgátlás, sniccer (vágókés)-teszt, kábel-hiány. Minden is.

És hogy nincs csúszás? Hát az javarészt annak köszönhető, hogy amikor kell, a kollégák odateszik magukat. Hogy az ismert szófordulattal éljek: “nem kicsit, nagyon”. Innen is köszönöm!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.