Nagy sikere van a Dzsungel Reggeli videóknak!

Ez most egy kis kulisszatitok. Bár a videó sorozat neve Dzsungel Reggeli, mert a teljesen eredeti tervek szerint a hajnali “beutazások” alatt kerülne felvételre. De sajnos hajnalonta még olyan sötét van, hogy a felvétel minősége nem az igazi (és még enyhén fogalmaztam).

Ezért aztán a napközbeni utazások alkalmával csinálom meg a nyers változatot. Ezt azután majdnem teljesen abban a formában fel is töltöm, mert hiszek abban, hogy úgyis a nyers valóság a lényeg, hiszen így biztosan az leszek, aki vagyok. Nincs smink, nincs retus, és úgy természetes, ahogy van.

Azt gondolom, hogy ez esetben lesz az esetleges személyes találkozáskor hiteles a történetem.

Persze van még hova fejlődni, mert azért visszanézve látom, hogy hol lehetne másként csinálni (például bizonyos bonyolultabb dolgokat egyszerűbben is el lehet mondani vagy technikailag jobb minőséget adni). Ezeken mindenképpen dolgozni fogok.

És ahogy a hajnalok egyre világosabbak lesznek, úgy kerül majd át ide ez a tevékenység. Bár megkaptam valakitől, hogy én is olyan autós influenszer vagyok, de ténylegesen ez az az idő, amit erre tudok kihasználni.

Van hogy munka közben is akad idő egy-egy rövidebb szösszenetet felvenni, de inkább a forgalomban töltött nem kevés, összességében napi akár 2 óra alkalmas erre. A hatékonysága vitathatatlan. A telefonok intézése mellett egy modern headsettel balesetmentesen kivitelezhető.

Mert itt is, akárcsak egy hálózat felújításnál, a biztonság a legfontosabb.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).