Nagy sikere van a Dzsungel Reggeli videóknak!

Ez most egy kis kulisszatitok. Bár a videó sorozat neve Dzsungel Reggeli, mert a teljesen eredeti tervek szerint a hajnali “beutazások” alatt kerülne felvételre. De sajnos hajnalonta még olyan sötét van, hogy a felvétel minősége nem az igazi (és még enyhén fogalmaztam).

Ezért aztán a napközbeni utazások alkalmával csinálom meg a nyers változatot. Ezt azután majdnem teljesen abban a formában fel is töltöm, mert hiszek abban, hogy úgyis a nyers valóság a lényeg, hiszen így biztosan az leszek, aki vagyok. Nincs smink, nincs retus, és úgy természetes, ahogy van.

Azt gondolom, hogy ez esetben lesz az esetleges személyes találkozáskor hiteles a történetem.

Persze van még hova fejlődni, mert azért visszanézve látom, hogy hol lehetne másként csinálni (például bizonyos bonyolultabb dolgokat egyszerűbben is el lehet mondani vagy technikailag jobb minőséget adni). Ezeken mindenképpen dolgozni fogok.

És ahogy a hajnalok egyre világosabbak lesznek, úgy kerül majd át ide ez a tevékenység. Bár megkaptam valakitől, hogy én is olyan autós influenszer vagyok, de ténylegesen ez az az idő, amit erre tudok kihasználni.

Van hogy munka közben is akad idő egy-egy rövidebb szösszenetet felvenni, de inkább a forgalomban töltött nem kevés, összességében napi akár 2 óra alkalmas erre. A hatékonysága vitathatatlan. A telefonok intézése mellett egy modern headsettel balesetmentesen kivitelezhető.

Mert itt is, akárcsak egy hálózat felújításnál, a biztonság a legfontosabb.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.