Mostantól három hét OFF!

Mostantól három hét OFF!

Eljött végre ez az idő is. Mióta villanyt szerelek, ilyen még nem volt, és talán az 1-1 hetes pihenéseket sem vártam soha ennyire, mint ezt a 3 hetet most.

90%-ban le is tudtam mindent az elmúlt hónapban, és mindösszesen egyetlen helyen nem végeztem mindennel (itt tényleges fizikai akadályba ütköztem, amit megkerülni sokkal több időbe telt, így 3 lámpa elmaradt). Néha fájt már fizikailag is, de a cél, hogy 3 hetet lehet mással tölteni, motivált.

Úgyhogy kezdődik egy kis pihenés, kaland, esküvő, utazás, táborozás, némi újratervezés, tanulás… egyszóval minden, ami nem villanyszerelés.

Vagy mégsem?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Csótány a lámpában!

Címnek inkább azt szerettem volna adni, hogy “A lámpa varázshatalmú szelleme”, de az nem fedte volna le igazán mondanivalót. A történet a múlt héten történt, amikor a munkáink többsége szerelvényezés volt.

Villany Péter

Te jó ég! Itt bányásztak! És én nem is tudtam!

Még kicsit visszatérve a tegnapi napelemes-leállításos írásomra, illetve azt ezt ihlető podcast-re, egy fontos dologgal találkoztam. Teljesen “véletlenül” dobta fel az egyik közösségi médium a régi bányász vasutakhoz tartozó kiállítást.

Villany Péter

Az öreg megmondja – Napelemista kalandok

Kedves barátom hívta fel a figyelmem egy videóra, ami az elmúlt időszak “lerágott” csontjáról szól. De nem akárhogyan, hanem idősebb szakemberek szemével. Akiknek már mindegy, hogy mit mondanak. (ergó nem kell pc-nek, azaz politikailag korrektnek lenniük, hogy ne bántsanak meg a véleményükkel senkit)