Mostantól három hét OFF!

Mostantól három hét OFF!

Eljött végre ez az idő is. Mióta villanyt szerelek, ilyen még nem volt, és talán az 1-1 hetes pihenéseket sem vártam soha ennyire, mint ezt a 3 hetet most.

90%-ban le is tudtam mindent az elmúlt hónapban, és mindösszesen egyetlen helyen nem végeztem mindennel (itt tényleges fizikai akadályba ütköztem, amit megkerülni sokkal több időbe telt, így 3 lámpa elmaradt). Néha fájt már fizikailag is, de a cél, hogy 3 hetet lehet mással tölteni, motivált.

Úgyhogy kezdődik egy kis pihenés, kaland, esküvő, utazás, táborozás, némi újratervezés, tanulás… egyszóval minden, ami nem villanyszerelés.

Vagy mégsem?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Van olcsó rossz minőség, és drágább jó minőség

Amellett, hogy az utóbbi időben a hiszékenység vámszedői újra gyűjtik a skalpokat, mindig is voltak kóklerek. Kíváncsiságból rákerestem a jelentésére, és meglepődve olvastam, hogy a kókler nem a hozzá nem értő vagy a rossz munkát végző ember szinonimája.

Villany Péter

A villany sikló

Végre egy kis kikapcsolódás. Úgy érzem ez már járt nekem az utóbbi idők nagy hajtása után. Jólesett “elbújni” a világ elől. Úgyhogy aki esetleg nem ért el, attól elnézést kérek, és a héten minden elmaradásom bepótolom.