Mostantól három hét OFF!

Mostantól három hét OFF!

Eljött végre ez az idő is. Mióta villanyt szerelek, ilyen még nem volt, és talán az 1-1 hetes pihenéseket sem vártam soha ennyire, mint ezt a 3 hetet most.

90%-ban le is tudtam mindent az elmúlt hónapban, és mindösszesen egyetlen helyen nem végeztem mindennel (itt tényleges fizikai akadályba ütköztem, amit megkerülni sokkal több időbe telt, így 3 lámpa elmaradt). Néha fájt már fizikailag is, de a cél, hogy 3 hetet lehet mással tölteni, motivált.

Úgyhogy kezdődik egy kis pihenés, kaland, esküvő, utazás, táborozás, némi újratervezés, tanulás… egyszóval minden, ami nem villanyszerelés.

Vagy mégsem?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Itt a távfűtés vége? Indul a villanyfűtés!

Itt első körben arról szerettem volna írni, hogy ha lassan véget ér a távfűtés időszaka, akkor hidegebb idő esetén bizony mindenhol előkerülnek az elektromos radiátorok és a bazi nagy hősugárzók, és ezek majd jól szétégetik a régi, nem megfelelően karbantartott elektromos hálózatot.

Villany Péter

Köszönet az Index olvasóinak

Be kell vallanom, nem igazán foglalkoztam az elmúlt időszakban azzal, hogy a blog.hu oldalra kikerült írások mit is “okoznak”. Szerencsére nagyon sok segítséget kapok életem párjától, és így komoly terhek kerülnek le a vállamról.