Mit tud a 2000 wattos aggregátor a gyakorlatban?

Mit tud a 2000 wattos aggregátor a gyakorlatban?

Az elmúlt időkben mindennapjaink részévé vált az a fajta kommunikáció, ami előtérbe helyezte azokat az eseményeket, amik oda vezethetnek, hogy akár egy egész hétig is áram nélkül maradhatunk.

Több összetevője és oka is van ennek a folyamatnak (illetve annak, hogy idáig eljuthatunk), nem elemezném, nálam sokkal okosabbak is megtették már ezt. Voltak és vannak országok, ahol ezt a “fenyegetést” komolyan is vették, az Ausztriában készült videót be is linkeltem korábban.

Mivel “nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja” alapon azért nem bízzuk a véletlenre, beszereztünk egy egyszerű 2.000W-os aggregátort. Szereti a benzint, nem dízel, hangos és büdös is, viszont legalább relatív keveset fogyaszt. Bár az éles hosszútávú tesztje még várat magára, az első próbák biztatóak voltak.

Persze mielőtt rohannánk és felvásárolnánk az összes szerkezetet (az áruk folyamatosan emelkedik azóta is!), arra azért érdemes gondolni, ha ilyentén krach beüt, üzemanyag vajon meddig lesz hozzá?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …