Mit tud a 2000 wattos aggregátor a gyakorlatban?

Mit tud a 2000 wattos aggregátor a gyakorlatban?

Az elmúlt időkben mindennapjaink részévé vált az a fajta kommunikáció, ami előtérbe helyezte azokat az eseményeket, amik oda vezethetnek, hogy akár egy egész hétig is áram nélkül maradhatunk.

Több összetevője és oka is van ennek a folyamatnak (illetve annak, hogy idáig eljuthatunk), nem elemezném, nálam sokkal okosabbak is megtették már ezt. Voltak és vannak országok, ahol ezt a “fenyegetést” komolyan is vették, az Ausztriában készült videót be is linkeltem korábban.

Mivel “nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja” alapon azért nem bízzuk a véletlenre, beszereztünk egy egyszerű 2.000W-os aggregátort. Szereti a benzint, nem dízel, hangos és büdös is, viszont legalább relatív keveset fogyaszt. Bár az éles hosszútávú tesztje még várat magára, az első próbák biztatóak voltak.

Persze mielőtt rohannánk és felvásárolnánk az összes szerkezetet (az áruk folyamatosan emelkedik azóta is!), arra azért érdemes gondolni, ha ilyentén krach beüt, üzemanyag vajon meddig lesz hozzá?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.