Miért érdemes a videóimat nézni?

Miért érdemes a videóimat nézni?

Alapvetően az a célom, hogy segítsem az embereknek felismerni azt, hogy az adott lakásban lehet, hogy probléma van, lesz, lehet az elektromos hálózattal.

Természetesen a legegyszerűbb szakembert hívni, de az sajnos nem életszerű, hogy lakásról lakásra “cipelünk” egyet.

Nem célom szakemberré képezni senkit, sőt, kimondottan szakmai szempontokat sem “feszegetek”. Egyszerű, józan paraszti ésszel megmutatom, hogy “Nézd, ha ilyen meg ilyen dolgot látsz a lakásban, akkor valószínű a falakban (vagy azokon kívül) még alumínium vezeték van”.

Egy-egy konnektor, lakáselosztó, kismegszakító utalhat erre. Százalékosan be lehet lőni, hogy mennyi az esélye. Ezt legkönnyebben mindig az adott heti lakás dolgain tudom bemutatni, így az ismétlés jogát fenntartom.

A videók jelenleg a TikTokon “futnak”, de mivel csoportosítani is kell majd őket, illetve ez nem az a felület, ami erre tökéletes, ezért fel fognak kerülni a Youtube-ra is.

Köszönöm a sok-sok hozzászólást, amik segítenek tökéletesíteni őket.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.