Miért érdemes a videóimat nézni?

Miért érdemes a videóimat nézni?

Alapvetően az a célom, hogy segítsem az embereknek felismerni azt, hogy az adott lakásban lehet, hogy probléma van, lesz, lehet az elektromos hálózattal.

Természetesen a legegyszerűbb szakembert hívni, de az sajnos nem életszerű, hogy lakásról lakásra “cipelünk” egyet.

Nem célom szakemberré képezni senkit, sőt, kimondottan szakmai szempontokat sem “feszegetek”. Egyszerű, józan paraszti ésszel megmutatom, hogy “Nézd, ha ilyen meg ilyen dolgot látsz a lakásban, akkor valószínű a falakban (vagy azokon kívül) még alumínium vezeték van”.

Egy-egy konnektor, lakáselosztó, kismegszakító utalhat erre. Százalékosan be lehet lőni, hogy mennyi az esélye. Ezt legkönnyebben mindig az adott heti lakás dolgain tudom bemutatni, így az ismétlés jogát fenntartom.

A videók jelenleg a TikTokon “futnak”, de mivel csoportosítani is kell majd őket, illetve ez nem az a felület, ami erre tökéletes, ezért fel fognak kerülni a Youtube-ra is.

Köszönöm a sok-sok hozzászólást, amik segítenek tökéletesíteni őket.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.