Miért érdemes a videóimat nézni?

Miért érdemes a videóimat nézni?

Alapvetően az a célom, hogy segítsem az embereknek felismerni azt, hogy az adott lakásban lehet, hogy probléma van, lesz, lehet az elektromos hálózattal.

Természetesen a legegyszerűbb szakembert hívni, de az sajnos nem életszerű, hogy lakásról lakásra “cipelünk” egyet.

Nem célom szakemberré képezni senkit, sőt, kimondottan szakmai szempontokat sem “feszegetek”. Egyszerű, józan paraszti ésszel megmutatom, hogy “Nézd, ha ilyen meg ilyen dolgot látsz a lakásban, akkor valószínű a falakban (vagy azokon kívül) még alumínium vezeték van”.

Egy-egy konnektor, lakáselosztó, kismegszakító utalhat erre. Százalékosan be lehet lőni, hogy mennyi az esélye. Ezt legkönnyebben mindig az adott heti lakás dolgain tudom bemutatni, így az ismétlés jogát fenntartom.

A videók jelenleg a TikTokon “futnak”, de mivel csoportosítani is kell majd őket, illetve ez nem az a felület, ami erre tökéletes, ezért fel fognak kerülni a Youtube-ra is.

Köszönöm a sok-sok hozzászólást, amik segítenek tökéletesíteni őket.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …