Lámpát szerelünk az oviban

Lámpát szerelünk az oviban

Kezdődik az iskola és az óvoda, és ilyenkor hagyományosan át szoktuk nézni a gyerkőcök dolgait. Nemcsak itthon, és nem csak az elektromos berendezéseket.

Szeretek segíteni, és ilyenkor mindig van pár apróság az óvoda épületében, amit cserélni kell és érdemes, illetve ami felújításra szorul. Ezeket ilyenkor a kezdés előtt átnézzük, és egy alkalmas időpontban, még az iskolakezdés előtt megcsináljuk.

Mert fontos, hogy ne csak biztonságban legyenek a gyerekek, hanem jól is lássanak tanulás közben.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.