Júliusra tudunk legkorábban munkát vállalni

Júliusra tudunk legkorábban munkát vállalni

Bár a cím igazságot tartalmaz, mert szuperül megy a szekér, most mégis egy másik szempontból néznénk ezt meg. Köszönet mindenkinek, aki segít tolni a “banda szekerét”, hogy a kátyúk és kanyarok ellenére is stabilan tudjuk tartani az irányt.

Igen nehéz és kellemetlen az a dolog, amikor munkákat már a kezdet kezdetén vissza, illetve le kell mondanom, mert már a kapcsolat felvételnél az első kérdés arra vonatkozik, hogy “mikor lenne aktuális?”.

Fájó szívvel és furcsa érzéssel teszem mindezt, mert szeretnénk mindent elvállalni, szeretnénk mindenkinek segíteni.

Volt idő, amikor mindent, de szinte tényleg mindent elvállaltam. Egy ideig úgy tűnt, minden rendben. Aztán történt valami, egy icipici, kívülről nézve jelentéktelenek tűnő dolog, és RECCCS – a leggyengébb ponton összeomlott az egész és úsztak a megígért határidők.

Természetesen az ember ilyenkor megoldja, mert ezt kell tennie. És persze megfogadtam, hogy ilyet soha többé nem csinálok. De hát … az idő megszépíti az emlékeket. És igen, még vagy kétszer eljátszottam ezt. És az utolsó már fizikailag is fájt.

Most már pontosan tudom az okát, mi volt a probléma. Utólag könnyű okosnak lenni? Igen. Ezért – bár még mindig kétes érzésekkel teszem -, de ki kell mondani május elején: csak júliusra tudunk munkát vállalni.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.