Júliusra tudunk legkorábban munkát vállalni

Júliusra tudunk legkorábban munkát vállalni

Bár a cím igazságot tartalmaz, mert szuperül megy a szekér, most mégis egy másik szempontból néznénk ezt meg. Köszönet mindenkinek, aki segít tolni a „banda szekerét”, hogy a kátyúk és kanyarok ellenére is stabilan tudjuk tartani az irányt.

Igen nehéz és kellemetlen az a dolog, amikor munkákat már a kezdet kezdetén vissza, illetve le kell mondanom, mert már a kapcsolat felvételnél az első kérdés arra vonatkozik, hogy “mikor lenne aktuális?”.

Fájó szívvel és furcsa érzéssel teszem mindezt, mert szeretnénk mindent elvállalni, szeretnénk mindenkinek segíteni.

Volt idő, amikor mindent, de szinte tényleg mindent elvállaltam. Egy ideig úgy tűnt, minden rendben. Aztán történt valami, egy icipici, kívülről nézve jelentéktelenek tűnő dolog, és RECCCS – a leggyengébb ponton összeomlott az egész és úsztak a megígért határidők.

Természetesen az ember ilyenkor megoldja, mert ezt kell tennie. És persze megfogadtam, hogy ilyet soha többé nem csinálok. De hát … az idő megszépíti az emlékeket. És igen, még vagy kétszer eljátszottam ezt. És az utolsó már fizikailag is fájt.

Most már pontosan tudom az okát, mi volt a probléma. Utólag könnyű okosnak lenni? Igen. Ezért – bár még mindig kétes érzésekkel teszem -, de ki kell mondani május elején: csak júliusra tudunk munkát vállalni.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panel-régészet: aranybányára leltünk

Az elmúlt év vége, és az idei év egyértelműen a “lakott” lakásokról szól. Hogy mások is így hívják-e, azt nem tudom, de nálunk ez a szó jelenti azt a típusú felújítást, amikor a tulajdonosok “benne laknak” az ingatlanban.

Villany Péter

Hogyan égessük szét a hálózatot?

Nincs jobb szó rá, minthogy egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag “berobbant a nyár”. Ilyenkor mindig rengeteg telefont kapunk, ahogyan az előző években is, hogy klímát szeretnénk, ehhez kéne ellenőrizni a hálózatot, bírja-e.

Villany Péter

Tampere: Az álom, a munka és az odavezető út

Azt gondoltam ideje írni egy kisebb összefoglalót. Sajnos a folyamatos közvetítés nem igazán sikerült, sőt… Az az igazság, hogy folyamatosan olyan élményekben volt részünk, és olyan “egyben voltunk” a hellyel, hogy a telefon csak fotók alkalmával került elő, és a közösségi média sem kapott szinte semmilyen figyelmet.