Hétfőtől indul a party!

Hétfőtől indul a party!

Minden jónak vége szakad egyszer – mondja a mondás. Én ezt kiegészítem azzal, hogy helyet adjon egy még jobb dolognak. Jövő hét hétfőn újra kezdődik a „villanyszerelős élet”.

Elindulunk, felbőgnek a motorok, és a felvezető autó után szépen felsorakoznak a versenyzők. Első héten letudjuk a formációs kört, majd belecsapunk a lecsóba.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem várom, mert bár jó volt pihenni is, de aki szereti a munkáját, az máshogy tekint a hétköznapokra is.

Mozgalmas időszak lesz még az év hátralévő része: rengeteg változás a szakmai oldalon, sok megtanulásra váró újdonság, új ügyfelek és új történetek.

Izgalmas lesz!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.