Hétfőtől indul a party!

Hétfőtől indul a party!

Minden jónak vége szakad egyszer – mondja a mondás. Én ezt kiegészítem azzal, hogy helyet adjon egy még jobb dolognak. Jövő hét hétfőn újra kezdődik a „villanyszerelős élet”.

Elindulunk, felbőgnek a motorok, és a felvezető autó után szépen felsorakoznak a versenyzők. Első héten letudjuk a formációs kört, majd belecsapunk a lecsóba.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem várom, mert bár jó volt pihenni is, de aki szereti a munkáját, az máshogy tekint a hétköznapokra is.

Mozgalmas időszak lesz még az év hátralévő része: rengeteg változás a szakmai oldalon, sok megtanulásra váró újdonság, új ügyfelek és új történetek.

Izgalmas lesz!

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.