Hétfőtől indul a party!

Hétfőtől indul a party!

Minden jónak vége szakad egyszer – mondja a mondás. Én ezt kiegészítem azzal, hogy helyet adjon egy még jobb dolognak. Jövő hét hétfőn újra kezdődik a „villanyszerelős élet”.

Elindulunk, felbőgnek a motorok, és a felvezető autó után szépen felsorakoznak a versenyzők. Első héten letudjuk a formációs kört, majd belecsapunk a lecsóba.

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem várom, mert bár jó volt pihenni is, de aki szereti a munkáját, az máshogy tekint a hétköznapokra is.

Mozgalmas időszak lesz még az év hátralévő része: rengeteg változás a szakmai oldalon, sok megtanulásra váró újdonság, új ügyfelek és új történetek.

Izgalmas lesz!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.