Friss hírek a tanfolyamról, amit éppen végzek: Ajánlott szerelői tanfolyam

Friss hírek a tanfolyamról, amit végzek: Ajánlott szerelői tanfolyam

Szeretek tanulni. Ez elengedhetetlen velejárója ennek a szakmának. Vagyishogy nem feltétlenül, de nem árt tisztában lenni az “új játékszabályokkal”.

Sajnos azonban sok esetben nem rajtunk múlik, hogy el tudunk-e végezni egy-egy tanfolyamot. Ugyanis a fennálló helyzetben egyes esetekben nem adottak a feltételek. Így ha nincs tanfolyam, nincs tanulás sem.

Ha nincs tanulás, sajnos nincs tudás és végzettség sem. Ez pedig nem teszi lehetővé bizonyos munkák elvégzését számunkra. Reményeim szerint azonban hamarosan normalizálódik a helyzet, és folytathatjuk a megkezdett utat.

De végül a jó hír az, hogy fél év után végül a héten hozzám került végre az igazolványom is. A levélben, amiben érkezett, a kártya mellett csak egy nagy nyomtatott mosoly volt. Vajon a fénykép tetszhetett ennyire?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …