Friss hírek a tanfolyamról, amit éppen végzek: Ajánlott szerelői tanfolyam

Friss hírek a tanfolyamról, amit végzek: Ajánlott szerelői tanfolyam

Szeretek tanulni. Ez elengedhetetlen velejárója ennek a szakmának. Vagyishogy nem feltétlenül, de nem árt tisztában lenni az “új játékszabályokkal”.

Sajnos azonban sok esetben nem rajtunk múlik, hogy el tudunk-e végezni egy-egy tanfolyamot. Ugyanis a fennálló helyzetben egyes esetekben nem adottak a feltételek. Így ha nincs tanfolyam, nincs tanulás sem.

Ha nincs tanulás, sajnos nincs tudás és végzettség sem. Ez pedig nem teszi lehetővé bizonyos munkák elvégzését számunkra. Reményeim szerint azonban hamarosan normalizálódik a helyzet, és folytathatjuk a megkezdett utat.

De végül a jó hír az, hogy fél év után végül a héten hozzám került végre az igazolványom is. A levélben, amiben érkezett, a kártya mellett csak egy nagy nyomtatott mosoly volt. Vajon a fénykép tetszhetett ennyire?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.