Friss hírek a tanfolyamról, amit éppen végzek: Ajánlott szerelői tanfolyam

Friss hírek a tanfolyamról, amit végzek: Ajánlott szerelői tanfolyam

Szeretek tanulni. Ez elengedhetetlen velejárója ennek a szakmának. Vagyishogy nem feltétlenül, de nem árt tisztában lenni az “új játékszabályokkal”.

Sajnos azonban sok esetben nem rajtunk múlik, hogy el tudunk-e végezni egy-egy tanfolyamot. Ugyanis a fennálló helyzetben egyes esetekben nem adottak a feltételek. Így ha nincs tanfolyam, nincs tanulás sem.

Ha nincs tanulás, sajnos nincs tudás és végzettség sem. Ez pedig nem teszi lehetővé bizonyos munkák elvégzését számunkra. Reményeim szerint azonban hamarosan normalizálódik a helyzet, és folytathatjuk a megkezdett utat.

De végül a jó hír az, hogy fél év után végül a héten hozzám került végre az igazolványom is. A levélben, amiben érkezett, a kártya mellett csak egy nagy nyomtatott mosoly volt. Vajon a fénykép tetszhetett ennyire?

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.