Friss hírek a tanfolyamról, amit éppen végzek: Ajánlott szerelői tanfolyam

Friss hírek a tanfolyamról, amit végzek: Ajánlott szerelői tanfolyam

Szeretek tanulni. Ez elengedhetetlen velejárója ennek a szakmának. Vagyishogy nem feltétlenül, de nem árt tisztában lenni az “új játékszabályokkal”.

Sajnos azonban sok esetben nem rajtunk múlik, hogy el tudunk-e végezni egy-egy tanfolyamot. Ugyanis a fennálló helyzetben egyes esetekben nem adottak a feltételek. Így ha nincs tanfolyam, nincs tanulás sem.

Ha nincs tanulás, sajnos nincs tudás és végzettség sem. Ez pedig nem teszi lehetővé bizonyos munkák elvégzését számunkra. Reményeim szerint azonban hamarosan normalizálódik a helyzet, és folytathatjuk a megkezdett utat.

De végül a jó hír az, hogy fél év után végül a héten hozzám került végre az igazolványom is. A levélben, amiben érkezett, a kártya mellett csak egy nagy nyomtatott mosoly volt. Vajon a fénykép tetszhetett ennyire?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.