Feltöltődve!

Feltöltődve!

Apa! Kezdődik!

Bizony-bizony, indul a szezon – több irányban is: egyrészt indul az egyik kedvenc sportunk a jégkorong, másrészt az NFL is kezdetét veszi (hellyel-közzel ez utóbbit is követjük). És indul a panel villanyszerelések szezonja is.

Mondjuk utóbbinak szinte mindig van szezonja, mert ha nyár van azért, ha pedig tél van, akkor azért lehet panelt felújítani (hiszen a távfűtés miatt meleg van olyankor is a lakásban).

Szóval elindulunk, sikerült feltöltődnünk, voltunk itt is, ott is, pihentünk is, nyüzsögtünk is, és készen állunk az előttünk álló komoly kihívásokra. Mert hogy lesznek, az szinte biztos.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.