Esküvői történet

Esküvői történet

Tulajdonképpen a 3 hetes szabadságot, amiről már korábban és tegnap is írtam, Attilának köszönhetjük, aki először is múlt héten megnősült, és aztán nem átall elmenni még nászútra is. Mivel nálunk már egyik sem opció – bár gondolkoztunk egy 10 éves évfordulós party-n -, de a szabadság az szabadság, így hát mi is duzzogva eltöltjük.

Szóval először meghívtak minket az esküvőre. Ezt ne mondjátok meg neki, de lehet azért volt, mert annyit mondogattam: „De elmennék egy jó kis lagziba!”. És pikk pakk ott is voltunk egy lovastanyán. Ideális hely egy kis mulatozásnak.

Vidéki sátras-lagzis gyerek lévén nagyon vártam. Nem is csalódtam, szenzációs volt! A fogadtatás, a lakodalom, az emberek. Tényleg igaz az, hogy a hasonló hasonlót vonz, mert csupa közvetlen embert ismertem meg.

Hihetetlen élmény volt, hogy ismerősként köszöntöttek minket. Mondjuk ott kiderült, hogy láttak már rólam képeket („Most le van lapulva a hajad, de te vagy Péter.”), és meséltek rólunk („Ő Matyi, ő meg Hanga, igaz?). Merthogy amúgy inkognitóban érkeztünk: semmi terepmintás munkásruha, semmi vésőgép, kábeleket sem hoztunk.

Köszönjük nektek az életre szóló élményt, zseniális család vagytok! Fantasztikusan éreztük magunkat. Kívánunk nektek innen is sok boldogságot, és jó utazást!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.