Durva átalakulás a villamosiparban

Durva átalakulás a villamosiparban

Laikusként, mint energia felhasználó, a jelenlegi átalakulásból annyit érzékelek, hogy majd más küldi más néven a számlákat ezután. Nem túl bonyolult: ez megvette ezt, az megvette azt, ez van.

De regisztrált és ELMÜ ajánlott villanyszerelőként, a háttérben folyó átalakulások végett a szőr feláll a hátamon. Az igazi nagy változások szeptember elsejétől várhatók ezen a téren, de a keretfeltételek hát…

…ha finoman szeretnék fogalmazni, nem ideálisak.

Sok a bizonytalanság a jövővel kapcsolatban (adminisztrációs téren főleg), de a fő kérdés elsősorban most az lesz: lesz-e megfelelő mennyiségű, minőségű és fajtájú alapanyag a munkához?

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.