Délutáni csendes pihenő

Délutáni csendes pihenő

“Gyerekként utáltuk (nagycsoportos ovisként én legalábbis nagyon), felnőttként mit nem adnánk érte” – na mi az? Igaz-igaz, a címben lelőttem a választ.

Mivel viszonylag kevesen vagyunk, ezért elsődleges prioritás nálunk a hatékonyság lehető legmagasabb szintre emelése, és ennek megtartása. Mivel az emberi fizikai képességek határa véges, ezért a jobb gépek, hatékonyabb eszközök sokat segítenek. De egy pontig segítenek csak.

Egy könyvben olvastam a délutáni csendes percek jótékony hatását (sok példát is szállítottak sikeres emberek életéből). Gondoltam adok neki egy esélyt, mert egyébként nagyon szeretem ezt hétvégén.

Így hát bevezettem, bár a srácok még nem érzik teljesen ennek hasznosságát, én magamat meggyőztem már róla, és tényleg jót tesz.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.