Délutáni csendes pihenő

Délutáni csendes pihenő

“Gyerekként utáltuk (nagycsoportos ovisként én legalábbis nagyon), felnőttként mit nem adnánk érte” – na mi az? Igaz-igaz, a címben lelőttem a választ.

Mivel viszonylag kevesen vagyunk, ezért elsődleges prioritás nálunk a hatékonyság lehető legmagasabb szintre emelése, és ennek megtartása. Mivel az emberi fizikai képességek határa véges, ezért a jobb gépek, hatékonyabb eszközök sokat segítenek. De egy pontig segítenek csak.

Egy könyvben olvastam a délutáni csendes percek jótékony hatását (sok példát is szállítottak sikeres emberek életéből). Gondoltam adok neki egy esélyt, mert egyébként nagyon szeretem ezt hétvégén.

Így hát bevezettem, bár a srácok még nem érzik teljesen ennek hasznosságát, én magamat meggyőztem már róla, és tényleg jót tesz.

Picture of Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Jákob lajtorjája

Gondoltam keresek egy rövid vagy hosszú videót arról, ahogyan egy Jákob nevű villanyszerelő bemutatja az általa használt létrát. És ezzel a poénnal felvezetem a mai érdekességet. De a sok tartalom között ilyet pl. nem találtam.

Villany Péter

Tulipános házak

Ha azt mondom Paks biztosan mindenkinek az atomerőmű jut elsőre az eszébe. Kinek a Paks I., kinek a Paks II., vérmérséklet függvényében, de mindenképpen erről lett híres a város elsősorban.

Villany Péter

Áramok harca

Döbbenetes, hogy már az 1880-as évektől használunk irányítottan elektromos áramot. Akárhogy is számolom maholnap ez bizony 150 év. Hihetetlen, és egy kicsit felfoghatatlan is, hogy ennyi idő alatt hova jutottunk el vele, és milyen távlatok vannak/lehetnek még előttünk. Gondolok itt pl. a fúziós energia kísérletekre.