Boldog Karácsonyt kívánunk!

Nálunk, így Szenteste közeledtével már teljes pompájában világítanak fények. Kati, a feleségem jóvoltából beköltöztek az ablakpárkányra a karácsonyi falu lakói és hamarosan a fánk is ünnepi ruhába öltözik (ez olyan pasis feladat).

A múlt héten folyamatosan kikerültek a karácsonyi égősorok. Múlt hétvégén, advent utolsó vasárnapján például dacoltam a széllel az erkélyen. Legalább megduplázta a felszerelés idejét, de mondjuk az sem segített, hogy szerencsétlenkedtem a rögzítő pöckök elejtésével.

Minden jó, ha a vége jó, egy habkönnyű ebéd, egy kis délutáni pihenés (gyerekként hogy utáltam, mint most a fiam, de felnőttként imádom, ha ledőlhetek 1 órácskára), és nálunk kezdetét veszi az ünnep.

Uzsonnára halászlé, bejgli, család és karácsonyi hangulat.

Boldog karácsonyt kívánunk nektek!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.