Boldog család boldog Húsvét

Boldog család boldog Húsvét

Úgy tűnik számomra, hogy az évek megszépítik a múltbéli történéseket. Talán ezért van az, hogy emlékeimben a gyermekkorom Húsvétjai mások voltak. Mások, de ugyanúgy boldogok.

Jó persze, mondhatnánk, hogy akkor más volt – ami igaz is lenne. És mondhatnánk, hogy a szokások is picit mások voltak – és ez is igaz (például mi sosem kerestünk tojást a kertben, amit a nyuszi hozott).

Ahogyan telnek az évek, egyre inkább arra jövök rá, hogy most már sokkal többet jelent egy-egy ilyen ünnepen, hogy együtt vagyunk. Egy-egy ünnep attól lesz igazán szép nekem, hogy ezekben a napokban biztosan együtt csinálunk dolgokat.

Legtöbbször, ha jó az idő, akkor kint töltjük a napokat a kertben. De rosszabb idő esetén is találunk mindig valamilyen elfoglaltságot odabent. A lényeg, hogy közösen tevékenykedünk.

Kívánom, hogy nektek is teljen békében ez az ünnep: Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.