Boldog család boldog Húsvét

Boldog család boldog Húsvét

Úgy tűnik számomra, hogy az évek megszépítik a múltbéli történéseket. Talán ezért van az, hogy emlékeimben a gyermekkorom Húsvétjai mások voltak. Mások, de ugyanúgy boldogok.

Jó persze, mondhatnánk, hogy akkor más volt – ami igaz is lenne. És mondhatnánk, hogy a szokások is picit mások voltak – és ez is igaz (például mi sosem kerestünk tojást a kertben, amit a nyuszi hozott).

Ahogyan telnek az évek, egyre inkább arra jövök rá, hogy most már sokkal többet jelent egy-egy ilyen ünnepen, hogy együtt vagyunk. Egy-egy ünnep attól lesz igazán szép nekem, hogy ezekben a napokban biztosan együtt csinálunk dolgokat.

Legtöbbször, ha jó az idő, akkor kint töltjük a napokat a kertben. De rosszabb idő esetén is találunk mindig valamilyen elfoglaltságot odabent. A lényeg, hogy közösen tevékenykedünk.

Kívánom, hogy nektek is teljen békében ez az ünnep: Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panelszerelem

Ez most nem egy csöpögős love-story lesz, és még csak arról sincs szó, hogy a szerelmemet, életem párját egy panelház környékén ismertem meg. De ezer szállal kötődöm a nagy szürke tömbökhöz.

Villany Péter

Szárítógép – Érdemes venni?

Az elmúlt időszakban (de előtte is jellemző volt) kettő kérdés mindig felmerül azokban a párokban és családokban, akik panellakást vesznek vagy újítanak fel. Az egyik a konyha elrendezésének kérdése. Kevés olyan panellakás van, ahol a konyha tágasnak mondható, és akár még ebédelni is lehetne benne.

Villany Péter

A tűzoltó készülék nem luxus

De nem ám! Idehaza csak bizonyos körülmények között kötelező, de ha én lennék felelős ezekért a dolgokért, akkor minden autóban és minden háztartásban előírnám a tartását. (Barátomtól tudom, hogy hajókon például kötelező!).