Benne vagyunk a rendes kerékvágásban

Benne vagyunk a rendes kerékvágásban

Azt mondják, hogy “ami nem öl meg, az megerősít”. A székelyek ezt kiegészítik: “Kivéve a medve. Mert az megöl”

Persze fontos a megfelelő nézőpont, viszont azt hiszem, van benne igazság. Ennél durvább évkezdést elképzelni sem lehet.

Múlt héten végre visszazökkent minden a régi-új kerékvágásba. Persze ilyen események után sosem lesz már semmi sem az, ami volt. De megtapasztaltam, hogy milyen ereje van egy összetartó közösségnek, és hogy sokszor onnan jön a segítség, ahonnan nem is számítasz rá.

Elmondhatatlan, hogy mennyire jó “hasonszőrű” emberekkel együtt dolgozni. És mennyire jó segíteni őket egyre jobbá és jobbá válni, még ha ők ezt nem is érzik. Micsoda ereje van egy embernek, ha a megfelelő csapat áll a háta mögött! De ez egy másik történet.

Az elmúlt időszak “láthatatlan” munkája is elkezdett beérni, megintcsak várakozásaimon felül. Tényleg elmondhatatlan érzés látni, hogy ha valamit kitűzöl és dolgozol érte, megteszed a megfelelő dolgokat, amiket meg kell tenni, akkor bizony oda jutsz, ahová szeretnél.

Szerencsére minden visszatért a rendes kerékvágásba.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.