Benne vagyunk a rendes kerékvágásban

Benne vagyunk a rendes kerékvágásban

Azt mondják, hogy “ami nem öl meg, az megerősít”. A székelyek ezt kiegészítik: “Kivéve a medve. Mert az megöl”

Persze fontos a megfelelő nézőpont, viszont azt hiszem, van benne igazság. Ennél durvább évkezdést elképzelni sem lehet.

Múlt héten végre visszazökkent minden a régi-új kerékvágásba. Persze ilyen események után sosem lesz már semmi sem az, ami volt. De megtapasztaltam, hogy milyen ereje van egy összetartó közösségnek, és hogy sokszor onnan jön a segítség, ahonnan nem is számítasz rá.

Elmondhatatlan, hogy mennyire jó “hasonszőrű” emberekkel együtt dolgozni. És mennyire jó segíteni őket egyre jobbá és jobbá válni, még ha ők ezt nem is érzik. Micsoda ereje van egy embernek, ha a megfelelő csapat áll a háta mögött! De ez egy másik történet.

Az elmúlt időszak “láthatatlan” munkája is elkezdett beérni, megintcsak várakozásaimon felül. Tényleg elmondhatatlan érzés látni, hogy ha valamit kitűzöl és dolgozol érte, megteszed a megfelelő dolgokat, amiket meg kell tenni, akkor bizony oda jutsz, ahová szeretnél.

Szerencsére minden visszatért a rendes kerékvágásba.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.