Benne vagyunk a rendes kerékvágásban

Benne vagyunk a rendes kerékvágásban

Azt mondják, hogy “ami nem öl meg, az megerősít”. A székelyek ezt kiegészítik: „Kivéve a medve. Mert az megöl”

Persze fontos a megfelelő nézőpont, viszont azt hiszem, van benne igazság. Ennél durvább évkezdést elképzelni sem lehet.

Múlt héten végre visszazökkent minden a régi-új kerékvágásba. Persze ilyen események után sosem lesz már semmi sem az, ami volt. De megtapasztaltam, hogy milyen ereje van egy összetartó közösségnek, és hogy sokszor onnan jön a segítség, ahonnan nem is számítasz rá.

Elmondhatatlan, hogy mennyire jó “hasonszőrű” emberekkel együtt dolgozni. És mennyire jó segíteni őket egyre jobbá és jobbá válni, még ha ők ezt nem is érzik. Micsoda ereje van egy embernek, ha a megfelelő csapat áll a háta mögött! De ez egy másik történet.

Az elmúlt időszak “láthatatlan” munkája is elkezdett beérni, megintcsak várakozásaimon felül. Tényleg elmondhatatlan érzés látni, hogy ha valamit kitűzöl és dolgozol érte, megteszed a megfelelő dolgokat, amiket meg kell tenni, akkor bizony oda jutsz, ahová szeretnél.

Szerencsére minden visszatért a rendes kerékvágásba.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az eredeti panel és a villany

Érdekességként gondoltam közzétenni a múlt héten ezt az írást, de sajnos nem mehetünk el szó nélkül mellette. Ezért megérdemel egy hosszabb cikket.

Villany Péter

A LEGNÉPSZERŰBB VIDEÓINK

Érdekes tendenciát figyeltem meg a videómegosztó portálokon: a legnépszerűbb videóink azok, ahol valamit szerelek, szerelünk. Hiába nyomom a legjobb poénokat, hiába mutatnám meg, hogy azért vicces is tud lenni a villanyszerelő élete …