Beindult az iskola, imádják a gyerekek és én is tanulok

Gyorsan elszaladt a nyár. Több szempontból is emlékezetes maradt: a különböző rendkívüli helyzet kialakulása (hazai, nemzetközi egyaránt), az ehhez való alkalmazkodás, és az emiatt bekövetkezett érdeklődés kezelése miatt.

Betöltöttem a 40-et is így az időszak végére, és minden téren egyaránt mérföldkőnek éreztem. Húztam egy halvány vonalat, és egy kicsit újrakezdés fílingje is van a szeptembernek. Egy icipici újratervezés is belefért, és az erő is visszatért. Sok-sok tanulsággal szolgált.

Elindult az iskola-óvoda, és az így felszabadult kapacitásokat én is a tanulásra fordítom. Itt az idő, újra beleásom magam az alapvető keresőoptimalizálási és szövegírási folyamatokba. Talán egy pici tanfolyam is belefér (a jól hangzó: alternatív hajtású gépjárművek felépítése, működése, vizsgálata és javítása).

Régi vágyam vált valóra pár éve, amikor is meg tudtam venni a meglévő arculati elemekhez a .hu-s végződésű domaint. (Korábban ez már másé volt, aki nem akarta eladni, így ki kellett várni a megszűnés idejét.)

Most már csak az a dolgom vele, hogy a megfelelő szempontok alapján elkészítsem a terveket és nekiálljak a kivitelezésnek. Nagyon szeretem ezt a részét a vállalkozásnak. Itt lehet igazán látni a jól elvégzett munka gyümölcsét. Számokkal, feketén-fehéren.

Így hát míg gyermekeim a suliban pallérozódnak, apa itthon “nyekteti” a biteket. És persze szerelünk is.

Izgalmas szeptemberünk lesz.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Panel-régészet: aranybányára leltünk

Az elmúlt év vége, és az idei év egyértelműen a “lakott” lakásokról szól. Hogy mások is így hívják-e, azt nem tudom, de nálunk ez a szó jelenti azt a típusú felújítást, amikor a tulajdonosok “benne laknak” az ingatlanban.

Villany Péter

Hogyan égessük szét a hálózatot?

Nincs jobb szó rá, minthogy egyik pillanatról a másikra gyakorlatilag “berobbant a nyár”. Ilyenkor mindig rengeteg telefont kapunk, ahogyan az előző években is, hogy klímát szeretnénk, ehhez kéne ellenőrizni a hálózatot, bírja-e.

Villany Péter

Tampere: Az álom, a munka és az odavezető út

Azt gondoltam ideje írni egy kisebb összefoglalót. Sajnos a folyamatos közvetítés nem igazán sikerült, sőt… Az az igazság, hogy folyamatosan olyan élményekben volt részünk, és olyan “egyben voltunk” a hellyel, hogy a telefon csak fotók alkalmával került elő, és a közösségi média sem kapott szinte semmilyen figyelmet.