Az én kreatív hétvégi reggeli időm

Az én kreatív hétvégi reggeli időm

Valahogy kialakult… Mondjuk tény, hogy hosszú története van az őskortól kezdve, de most nincs idő és tér ennek elmesélésére.

Innen, ahol lakom, hétköznap elég korán el kell indulni a város felé, különben sosem érek be értelmes időben. És a tömött kocsisorok araszolásában részt venni nem az én világom. Elsősorban emiatt kelek korán, de régebben a munkám miatt is korán kellett bejárnom.

Így kialakult bennem a korán kelés “képessége”, nem jár sem fáradtsággal, sem stresszel. Szintén tudatos döntés, hogy a hétvégén is tartom ezt, mert az utazásmentes reggeleken sokkal több időm van a kreatív és adminisztrációs dolgok elvégzésére.

A gyermekeim és az édesanyjuk szerencsére ilyenkor mélyen és sokáig alszanak, így a reggeli készítés előtt bőven van időm saját magamra.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Amikor az ajánlásból baj lesz

Minden jól sikerült munka után felmerül az ügyfeleink részéről, hogy miért is nem alapítunk generálkivitelező csapatot, mert ha mindenki olyan profin csinálta volna a dolgát, mint mi, akkor minden rendben lett volna.

Villany Péter

Úgy élsz ahogy a gimnáziumban elképzelted?

Nagyon szeretek munka közben különböző hanganyagokat (újabban pedig podcast-eket) hallgatni. Főleg tanulni szeretek így (van amit előre én mondok fel magamnak), akár szakmai, akár egyéb dolgokról legyen szó.