Az én kreatív hétvégi reggeli időm

Az én kreatív hétvégi reggeli időm

Valahogy kialakult… Mondjuk tény, hogy hosszú története van az őskortól kezdve, de most nincs idő és tér ennek elmesélésére.

Innen, ahol lakom, hétköznap elég korán el kell indulni a város felé, különben sosem érek be értelmes időben. És a tömött kocsisorok araszolásában részt venni nem az én világom. Elsősorban emiatt kelek korán, de régebben a munkám miatt is korán kellett bejárnom.

Így kialakult bennem a korán kelés “képessége”, nem jár sem fáradtsággal, sem stresszel. Szintén tudatos döntés, hogy a hétvégén is tartom ezt, mert az utazásmentes reggeleken sokkal több időm van a kreatív és adminisztrációs dolgok elvégzésére.

A gyermekeim és az édesanyjuk szerencsére ilyenkor mélyen és sokáig alszanak, így a reggeli készítés előtt bőven van időm saját magamra.

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.