A szabadság értéke

A szabadság értéke

Mert kiszakadni a hétköznapokból, valami mást csinálni, máshogy lenni és más dolgokat megélni: nálunk ezt jelenti a szabadság.

Emiatt általában a teljes feltöltődést – ahogyan azt a “szakirodalom” megfogalmazza – is inkább a megszokott hétköznapok megváltoztatásával érjük el. Ezt egy “idegen” helyen könnyebb megtenni, de otthon sem szokott nehézséget okozni.

Amikor ily módon ki tudok lépni a hétköznapokból – bár néhanapján fáradtabb vagyok, mint amúgy -, akkor ez utólag megnyugvással tölt el. Keletkezik egy jóleső érzés, aminek segítségével könnyebb nekivágni az előttünk álló feladatoknak.

S hogy idén ezt sikerült hosszúra nyújtani? Hát igen, ez növeli a szabadság értékét. Sok köszönet jár érte mind a kollégáimnak, a családomnak, mind az ügyfeleimnek.

Köszönöm nektek!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Az ügyfél nem gyóntatópap

Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki nem olyan régen felhívott. Megkérdezte, hogy esetleg tudok-e számára munkát. Elmesélte, hogy az elmúlt időszakban nagyon nehéz az élete, egyszerűen eltűntek az ügyfelek.

Villany Péter

Ionizáló hajszárító – az érzés, amikor megvág az áram

Talán sokan ismerik azt az érzést, amikor hajszárítás után a csaphoz, vízhez vagy szinte bármilyen tárgyhoz hozzáérve csípést érzékelünk egy pattanó hang kíséretében, és elrántjuk a kezünket? Ugyanez tapasztalható néha a bevásárlókocsin is.