A szabadság értéke

A szabadság értéke

Mert kiszakadni a hétköznapokból, valami mást csinálni, máshogy lenni és más dolgokat megélni: nálunk ezt jelenti a szabadság.

Emiatt általában a teljes feltöltődést – ahogyan azt a “szakirodalom” megfogalmazza – is inkább a megszokott hétköznapok megváltoztatásával érjük el. Ezt egy “idegen” helyen könnyebb megtenni, de otthon sem szokott nehézséget okozni.

Amikor ily módon ki tudok lépni a hétköznapokból – bár néhanapján fáradtabb vagyok, mint amúgy -, akkor ez utólag megnyugvással tölt el. Keletkezik egy jóleső érzés, aminek segítségével könnyebb nekivágni az előttünk álló feladatoknak.

S hogy idén ezt sikerült hosszúra nyújtani? Hát igen, ez növeli a szabadság értékét. Sok köszönet jár érte mind a kollégáimnak, a családomnak, mind az ügyfeleimnek.

Köszönöm nektek!

Villany Péter

Villany Péter

Legutóbbi írások

Villany Péter

Napelemista kalandok – Így állunk most

Nem lehet elengedni ezt a témát, mert most a fél ország (na jó, inkább talán csak a félnek a fele) ezen pörög. Gyorsan megírom, hol is tart a projektem, hátha segít azoknak, akik éppen dilemmáznak a telepítésén.

Villany Péter

Barkácsoljunk házilag napelemet a panelba?

És igen. Kezdődik a házi barkács kurzus! Indul a panellakások napelemesítése. De ha kérdezik, nem én adtam az ötletet! Sőt! Csak finoman megjegyezném, hogy mások már a YouTube-on és a TikTok-on is “osztják az észt”.

Villany Péter

Lekésel, ha nem veszel most napelemet?

Visszatérve a tegnapi kitérő után a napelem témára, kiderült ám, hogy hol van elakadva a három hete megrendelt rendszerem. A rezsicsökkentés csökkentése után olyan szintű kereslet indult meg a napelemek minden alkatrésze után, hogy hiány alakult ki a piacon.